AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın ağzından su içmek

Kahve falında yılanın ağzından su içmek

Kahve falında yılanın ağzından su içmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, hayata karşı cesaretleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın ağzından su içmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını incelemek yerine, kendi işlerinize zaman harcamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yılanın ağzından su içmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan suyu içmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağri kesici içmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın ağzını bağlamak sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında birinin ağzından yılan çıktığını görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ağzına yılan girmek sağlık sorunun kalmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından yılan çıkmak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan yılan görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir