AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kıçını görmek

Kahve falında başkasının kıçını görmek

Kahve falında başkasının kıçını görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, yiyip içeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kıçını gördüyseniz:

  • Kırılgan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kadın kıçı görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret eder.

Kahve falında kadının kıçını görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocanın kıçını görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kıçını temizlemek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birinin kıçını görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kendi kıçını açık görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Kahve falında kıçına kına yakmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, kararlarına saygı duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kıçını görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir