AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıçına kına yakmak

Kahve falında kıçına kına yakmak

Kahve falında kıçına kına yakmak rahat erileceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kıçına kına yakmak gördüyseniz:

  • Yeni öneriler sunulabilir veya farklı seçenekler üzerinde durulabilir.

Kahve falında kıçına kına yakmak etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında kıc görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin kıçını görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kadının kıçını görmek kötü düşmana, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında kadın kıçı görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kıçta kıl görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kıçını açık görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kocasının kıçını görmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir