AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kıçı görmek

Kahve falında kadın kıçı görmek

Kahve falında kadın kıçı görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, yalnız kalınacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına yorulur.

Kahve falında kadın kıçı gördüyseniz:

  • Rüzgarı arkaya alıp ilerlemekte fayda var.

Kahve falında kıçı açık kadın görmek içinin rahat edeceğine, yaşamının da düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında kadının kıçını görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına yorulur.

Kahve falında kadın kıçı görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadının kıçını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalettir.

Kahve falında insanın kendi kıçını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, çok büyük bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kıçını görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın kıçını görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin kıçını görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir