AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının kıçını görmek

Kahve falında kadının kıçını görmek

Kahve falında kadının kıçını görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kadının kıçını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya geleceğe yatırım söz konusu olabilir.

Kahve falında bir kadının kıçını görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında kadının kıçını görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında kıçı açık kadın görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kadın kıçı görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıçına kına yakmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine delalettir.

Kahve falında kıçından vurulmak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıçını göstermek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında kıçını yıkamak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir