AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kıçını temizlemek

Kahve falında birinin kıçını temizlemek

Kahve falında birinin kıçını temizlemek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kıçını temizlemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda tanıdığınız bir kişiden bir teklif alabilirsiniz.

Kahve falında kendi kıçını temizlemek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kıçını temizlemek işlerin canlanacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Kahve falında kıçını görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıçından vurulmak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın kıçı görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıçını silmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin kıçını görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, hile ile mal elde etmeye işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının kıçını görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir