AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kıçını açık görmek

Kahve falında kendi kıçını açık görmek

Kahve falında kendi kıçını açık görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kendi kıçını açık gördüyseniz:

  • Sağa sola direktifler veriyor imajı çizmemeye gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında kendi kıçını açık görmek bolluğa kavuşacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında kıçı açık kadın görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kıçının açık olduğunu görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, gönlünce bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kıçını görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın kıçını görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıçını açmak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kıçını boklu görmek en yüksek makamlara oturacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadının kıçını görmek yüksek tahsil yapacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir