AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin kıçını görmek

Kahve falında tanıdık birinin kıçını görmek

Kahve falında tanıdık birinin kıçını görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin kıçını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren karışıklıklar, problemler ya da şaibeli durumlar iyice ön plana çıkabilir, kaynama noktasına gelebilir.

Kahve falında tanıdık birinin kıçını görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine alamet eder.

Kahve falında kocanın kıçını görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kıçını görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıçını silmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının kıçını görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bayan kıçı görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kıçının açık olduğunu görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında kendi kıçını açık görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir