AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kıçını görmek

Kahve falında birinin kıçını görmek

Kahve falında birinin kıçını görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kıçını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız istemeden gireceğiniz bir durumdan memnun kalabilirsiniz.

Kahve falında kıçını büyük görmek birçok ortaklık kurulacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kıçını görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıçını boklu görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına işarettir.

Kahve falında insanın kendi kıçını görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına rivayet eder.

Kahve falında kıçını açmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kıçını temizlemek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kıçını göstermek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıc görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir