AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın kıçını görmek

Kahve falında kocanın kıçını görmek

Kahve falında kocanın kıçını görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, kalp kırıklığı olacağına delalettir.

Kahve falında kocanın kıçını gördüyseniz:

  • Kararlar almadan zaman istemeniz gerekiyor.

Kahve falında kocanın kıçını görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının kıçını görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık birinin kıçını görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının kıçını görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıçından kurt çıktığını görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıçını silmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıçının büyüdüğünü görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kıçını temizlemek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir