AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüp kefen giymek

Kahve falında ölüp kefen giymek

Kahve falında ölüp kefen giymek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüp kefen giymek gördüyseniz:

  • Nasihat veren büyükbaba edası yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Kahve falında ölüp kefen giymek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Kahve falında ölüye kefen giydirmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına inanılır.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında kefen giymek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalettir.

Kahve falında ölmek kefen giymek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, kariyerinin yükseleceğine inanılır.

Kahve falında ölmeden kefen giymek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birine kefen giydirmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine kefen giydirmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir