AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye balık yedirmek

Kahve falında kediye balık yedirmek

Kahve falında kediye balık yedirmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, derde ve kedere düşeceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına yorulur.

Kahve falında kediye balık yedirmek gördüyseniz:

  • Partnerinizi olduğu gibi kabul ederseniz içinizde çok başka güzel duygular da uyanabilir.

Kahve falında kedinin balık yediğini görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında kediye balık yedirmek dinden çıkacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine rivayet eder.

Kahve falında kediye et yedirmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, rahatının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin yemek yediğini görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında kedi yedirmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına yorulur.

Kahve falında kedi fareyi yediğini görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kedi eti yediğini görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin tavşan yediğini görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir