AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kedi yediğini görmek

Kahve falında birinin kedi yediğini görmek

Kahve falında birinin kedi yediğini görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kedi yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları abartmanız veya aşırıya kaçmanız durumunda kötü görünebilirsiniz.

Kahve falında bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek her anlamda şifa bulmaya, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin yılan yediğini görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın kedi yediğini görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin kediyi yediğini görmek heveslerinin biteceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında kedi yediğini görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin kediyi yediğini görmek çok hayır duası alacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara işarettir.

Kahve falında kedinin bebek yediğini görmek ticaretinin ilerleyeceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir