AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnı şişmiş görmek

Kahve falında karnı şişmiş görmek

Kahve falında karnı şişmiş görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, birlikte kâh ağlayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnı şişmiş gördüyseniz:

  • O dikkatte ya da yetenekte olmayabilirler.

Kahve falında karnı şiş görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının karnını şiş görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işarettir.

Kahve falında karnın şiş olduğunu görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birini karnı şiş görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin karnını şiş görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnını şişmiş görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnı şiş birini görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnı şişmiş görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir