AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kapısını süpürmek

Kahve falında başkasının kapısını süpürmek

Kahve falında başkasının kapısını süpürmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kapısını süpürmek gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirmenize yardım edebilecek grup aktivitelerinde yer alabilirsiniz.

Kahve falında kapının önünü süpürmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı süpürmek kazancının iki kat artacağına, müjdeli haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında kapıları süpürmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının kapısını süpürmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı süpürmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teras süpürmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir