AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı süpürmek

Kahve falında kapı süpürmek

Kahve falında kapı süpürmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıları süpürmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kapıyı süpürmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında kapının önünü süpürmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında kapı süpürmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kapısını süpürmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kurtçuk süpürmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir