AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıları süpürmek

Kahve falında kapıları süpürmek

Kahve falında kapıları süpürmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, asık yüzlerin güleceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kapıları süpürmek gördüyseniz:

  • Tembellik veya ihmal imajınıza zarar verebilir ya da gereken değişiklikleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında kapı süpürmek ticaretin açılacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıları süpürmek kişinin kötü günler geçireceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının kapısını süpürmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, dilediği gibi yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kapının önünü süpürmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, problemlere çözüm bulunacağına işarettir.

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıyı süpürmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırın süpürmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, büyük zorluklar geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir