AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı süpürmek

Kahve falında kapıyı süpürmek

Kahve falında kapıyı süpürmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, içebileceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kapıyı süpürmek gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.

Kahve falında kapıları süpürmek kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kapısını süpürmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kapının önünü süpürmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı süpürmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında kapıyı süpürmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında balkonu süpürmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, sarsılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir