AnaSayfa / Genel / Kahve falında teras süpürmek

Kahve falında teras süpürmek

Kahve falında teras süpürmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, saygınlığa, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine yorulur.

Kahve falında teras süpürmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeye veya değişimi kucaklamaya hazırsınız.

Kahve falında teras süpürmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin terasına çıkmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terastan denize bakmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işarettir.

Kahve falında teras kat görmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine yorulur.

Kahve falında teras görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet eder.

Kahve falında teraslı ev görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında teras yıkamak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine delalettir.

Kahve falında büyük teras görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir