Kahve falında başkasının kafasının kanadığını görmek

Kahve falında başkasının kafasının kanadığını görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kafasının kanadığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda gereksiz riskler alabilir, ani olaylar veya ani çıkışlar nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kafasının kanadığını görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin kafasının kanadığını görmek insanların takdirini kazanacağına, mesleğine dört elle sarılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kafasının kanadığını görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında kafamın kanadığını görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafanın kanadığını görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun kafasının kanadığını görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin burnunun kanadığını görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında kanatlarıyla uçmak daha iyi mağazalardan giyineceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top