AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun kafasının kanadığını görmek

Kahve falında oğlunun kafasının kanadığını görmek

Kahve falında oğlunun kafasının kanadığını görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun kafasının kanadığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara varmak veya belli konularda durumunuzu ya da duruşunuzu netleştirmek istiyorsanız gereken koşullar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında oğlunun kafasının kanadığını görmek mutluluktan havalara uçulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kafasının kanadığını görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kafamın kanadığını görmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında kafanın kanadığını görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kafasının kanadığını görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, her zaman sevgi göreceğine delalet eder.

Kahve falında kafasının kanadığını görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun burnunun kanadığını görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, güveninin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun kafasının koptuğunu görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir