AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasının kanadığını görmek

Kahve falında kafasının kanadığını görmek

Kahve falında kafasının kanadığını görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kafasının kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı konular ağırlıklı olarak ön plana çıkabilir.

Kahve falında kafanın kanadığını görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasının kanadığını görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, anne babanın üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun kafasının kanadığını görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına delalettir.

Kahve falında kafamın kanadığını görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının kafasının kanadığını görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasının kanadığını görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatla uçmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanatlı deve görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir