Kahve falında kafamın kanadığını görmek

Kahve falında kafamın kanadığını görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kafamın kanadığını gördüyseniz:

  • Evden yapılabilecek çalışmalar da söz konusu olabilir.

Kahve falında oğlunun kafasının kanadığını görmek parasının her geçen gün artacağına, üzücü haberler alacağına işarettir.

Kahve falında kafanın kanadığını görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine delalet eder.

Kahve falında kafasının kanadığını görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, kızgınlıkların geçeceğine inanılır.

Kahve falında birinin kafasının kanadığını görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kafamın kanadığını görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kafasının kanadığını görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kanatlı siyah at görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ ayağının kanadığını görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top