AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafanın kanadığını görmek

Kahve falında kafanın kanadığını görmek

Kahve falında kafanın kanadığını görmek daha güçlü hale geleceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kafanın kanadığını gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalar olabilir.

Kahve falında kafanın kanadığını görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasının kanadığını görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kafasının kanadığını görmek geleceğinizin güzel olacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kafasının kanadığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafamın kanadığını görmek bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun kafasının kanadığını görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Kahve falında bacağının kanadığını görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağın kanadığını görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir