AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasının kanadığını görmek

Kahve falında birinin kafasının kanadığını görmek

Kahve falında birinin kafasının kanadığını görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kafasının kanadığını gördüyseniz:

  • Eskiden yatırımını yaptığınız veya planladığınız birşeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında başkasının kafasının kanadığını görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına tabir olunur.

Kahve falında kafanın kanadığını görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında kafasının kanadığını görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun kafasının kanadığını görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kafamın kanadığını görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kurtuluşa ereceğine yorulur.

Kahve falında birinin kafasının kanadığını görmek sıkıntı yaşanacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş kanat görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dişinin çıktığını ve kanadığını görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir