AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin burnunun kanadığını görmek

Kahve falında sevgilinin burnunun kanadığını görmek

Kahve falında sevgilinin burnunun kanadığını görmek huzurunun artacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, kötü duygularından arınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz.

Kahve falında sevgilinin burnunun kanadığını görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun burnunun kanadığını görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında burnunun kanadığını görmek malının artmasını sağlayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının burnunun kanadığını görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin burnunun kanadığını görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında annenin burnunun kanadığını görmek büyük kayıplara uğrayacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının burnunun kanadığını görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, şansının da açık olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir