AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlarıyla uçmak

Kahve falında kanatlarıyla uçmak

Kahve falında kanatlarıyla uçmak yepyeni projelerle uğraşacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına inanılır.

Kahve falında kanatlarıyla uçmak gördüyseniz:

  • Heyecan yaratan durumlar olabilir veya sabrınız test edilebilir.

Kahve falında kanat çırparak uçmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanat çırpıp uçmak savurgan bir hayat yaşayacağına, büyük kazançlar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında uçak kanadında uçmak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlarla uçmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanatlı atla uçmak ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kanatlanıp uçmak en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, çalışmalarının beğenileceğine alamet eder.

Kahve falında kanatlı uçmak yüksek moralli olacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçağın kanadında uçmak eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir