AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasında yumurta kırmak

Kahve falında kafasında yumurta kırmak

Kahve falında kafasında yumurta kırmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasında yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Bilgilerinizi başkalarıyla da paylaşabilirsiniz.

Kahve falında kafasında yumurta kırmak günah ve suç işleyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasında bardak kırmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kafasını kırmak işlerinin yaver gideceğine, üzüntülerin günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında kafa kırmak hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafada bardak kırmak özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasında bardak kırmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında kafasını kırmak onu isyan noktasına getireceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin kafasında şişe kırmak kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir