AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ishal olduğunu görmek

Kahve falında başkasının ishal olduğunu görmek

Kahve falında başkasının ishal olduğunu görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, maddi olarak büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ishal olduğunu gördüyseniz:

  • Popularitenizin artması aynı an da dört yerde olmanızı gerektirebilir.

Kahve falında bebeğin ishal olduğunu görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, büyük bir ihanete uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ishal temizlemek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun ishal olduğunu görmek düşmanından kurtulmaya, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ishal sıçmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ishal olduğunu görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ishal kaka görmek fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ishal yapmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ishal olduğunu görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir