AnaSayfa / Genel / Kahve falında ishal kaka görmek

Kahve falında ishal kaka görmek

Kahve falında ishal kaka görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında ishal kaka gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sorumluluk almanız yaşadığınız yerle ilgili söyleyecek sözünüz olmasını sağlayabilir.

Kahve falında ishal kaka görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ishal olduğunu görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun ishal olduğunu görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ishal temizlemek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, şansın çalışmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun ishal olduğunu görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, malında zulüm meydana gelmesine inanılır.

Kahve falında ishal yapmak hayatın keyifli bir hale geleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ishal sıçmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, olaylı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını ishal olduğunu görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir