AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin ishal olduğunu görmek

Kahve falında bebeğin ishal olduğunu görmek

Kahve falında bebeğin ishal olduğunu görmek toplum için faydalı işler yapacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin ishal olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza farklı açılardan yaklaşabilir veya bazı işleri farklı şekilde yaklaşımlarla ele alabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin ishal olduğunu görmek rahat bir hayatı olacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ishal bebek görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını ishal görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ishal temizlemek iç dünyasının güzelleşeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ishal yaptığını görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun ishal olduğunu görmek nimet ve berekete ereceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına rivayet eder.

Kahve falında ishal yapmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ishal olup altına yapmak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir