AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ishal olduğunu görmek

Kahve falında birinin ishal olduğunu görmek

Kahve falında birinin ishal olduğunu görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, bereketli işler yapacağına, sermaye elde edeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ishal olduğunu gördüyseniz:

  • Bir taraftan elinizdeki işlere odaklanmak veya hallolması gereken görevleri tamamlamak istiyorsunuz.

Kahve falında çocuğun ishal olduğunu görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, yeni başlangıçların yapılacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin ishal olduğunu görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine delalettir.

Kahve falında başkasını ishal olduğunu görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını ishal görmek malının artmasına, bereketlenmesine, zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ishal yapmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ishal olduğunu görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ishal yaptığını görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun ishal olduğunu görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir