AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun ishal olduğunu görmek

Kahve falında oğlunun ishal olduğunu görmek

Kahve falında oğlunun ishal olduğunu görmek maddi açıdan nefes alınacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun ishal olduğunu gördüyseniz:

  • Kontrol edemediğiniz konuları serbest bırakmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında oğlunun ishal olduğunu görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına delalettir.

Kahve falında birinin ishal olduğunu görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, aniden evlilik kararı alacağına inanılır.

Kahve falında başkasının ishal olduğunu görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun ishal olduğunu görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ishal bebek görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, mutlu olacağınıza işaret eder.

Kahve falında ishal olup altına yapmak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına işarettir.

Kahve falında ishal yapmak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin ishal olduğunu görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir