AnaSayfa / Genel / Kahve falında ishal temizlemek

Kahve falında ishal temizlemek

Kahve falında ishal temizlemek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, kısmetin bollaşacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında ishal temizlemek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yer veya işle ilgili alternatifleriniz konusunda fazla sayıda seçeneğiniz var.

Kahve falında ishal temizlemek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını ishal olduğunu görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunun ishal olduğunu görmek aile hayatına adım atılacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ishal kaka görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında ishal yaptığını görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ishal olduğunu görmek güzel bir hayat süreceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ishal olduğunu görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına yorulur.

Kahve falında başkasını ishal görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir