AnaSayfa / Genel / Kahve falında ishal yapmak

Kahve falında ishal yapmak

Kahve falında ishal yapmak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayırlı kapılar açılacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ishal yapmak gördüyseniz:

  • Herkesi kendi haline bırakıp, kendi amaçlarınız için zaman harcamanızda fayda var.

Kahve falında ishal yapmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına işarettir.

Kahve falında ishal olup altına yapmak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ishal sıçmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını ishal olduğunu görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun ishal olduğunu görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ishal kaka görmek yakın zamanda rahat edeceğine, zor bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ishal temizlemek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun ishal olduğunu görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir