AnaSayfa / Genel / Kahve falında ishal sıçmak

Kahve falında ishal sıçmak

Kahve falında ishal sıçmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşamına renk geleceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ishal sıçmak gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmak için kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında ishal sıçmak evlatlarından memnun olacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine delalet eder.

Kahve falında ishal temizlemek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, hükmünün geçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin ishal olduğunu görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına işaret eder.

Kahve falında ishal yapmak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin ishal olduğunu görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ishal kaka görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, üzüntülerin günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını ishal olduğunu görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun ishal olduğunu görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir