AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden irin aktığını görmek

Kahve falında göğsünden irin aktığını görmek

Kahve falında göğsünden irin aktığını görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sıkıntılardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden irin aktığını gördüyseniz:

  • Romantizm hayatınızı güzelleştirebilir.

Kahve falında göğsünden irin aktığını görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında elinden irin aktığını görmek can sıkıcı haberler almaya, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında çıbandan irin aktığını görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında burnundan irin aktığını görmek canın derdine düşeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünden irin aktığını görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sivilceden irin aktığını görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında irin akması görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına delalet eder.

Kahve falında bacaktan irin aktığını görmek huzurlu günler geçirileceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir