AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskasina ev almak

Kahve falında baskasina ev almak

Kahve falında baskasina ev almak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baskasina ev almak gördüyseniz:

  • Ailece katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı buluyorsunuz.

Kahve falında evi su basmış görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında su basmış ev görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında baskasina ev almak borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baska bir evde olmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işarettir.

Kahve falında su basan evi temizlemek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baska bir evde oturmak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında baskalarinin kavga görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında baska bir erkek öpmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir