AnaSayfa / Genel / Kahve falında baska bir evde olmak

Kahve falında baska bir evde olmak

Kahve falında baska bir evde olmak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, elindeki malların gideceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında baska bir evde olmak gördüyseniz:

  • Yaşlı bir kimsenin çabuk aşabileceğiniz bir engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında su basan evi temizlemek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baska bir evde olmak eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baska bir evde oturmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında evi su basmış görmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında baskasina ev almak her iki tarafın da çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında su basmış ev görmek başının belaya girmeyeceğine, ününün çoğalacağına delalettir.

Kahve falında eşini baska kadınla görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, gelirinin de garanti altında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baska birinin öldüğünü görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir