AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasini baska kadinla görmek

Kahve falında kocasini baska kadinla görmek

Kahve falında kocasini baska kadinla görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, kazancın artmasına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında kocasini baska kadinla gördüyseniz:

  • Evli ya da uzun süreli bir ilişki içinde olan birisiyseniz duygusal hayatınız olumlu bir devreye girmektedir.

Kahve falında kocasini baska kadinla görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında esim baska kadinla görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında baska bir sehre gitmek parasına da para ekleyeceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında basörtü örtmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baskan görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında baska birinin öldüğünü görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, üzüleceğine, ağlayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz basörtüsü takmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında baskasina makyaj yapmak malının ve parasının da büyüyeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir