AnaSayfa / Genel / Kahve falında baska birinin öldüğünü görmek

Kahve falında baska birinin öldüğünü görmek

Kahve falında baska birinin öldüğünü görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet eder.

Kahve falında baska birinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Sizin için önemli işleri, heyecan veren maceraları veya önemli kişileri ilgilendiren konuları dikkatle ele almanız gerekiyor.

Kahve falında baska birinin öldüğünü görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye rivayet eder.

Kahve falında baska birini öpmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında evini su basmış görmek planlarının gerçekleşeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine inanılır.

Kahve falında bas gitar görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında esim baska kadinla görmek rızkının genişleyeceğine, hoşgörülü biri olunacağına delalettir.

Kahve falında baskasiyla yatmak sorumlulukların azalacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında baskasina ev almak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su basmış ev görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir