AnaSayfa / Genel / Kahve falında baska bir sehre gitmek

Kahve falında baska bir sehre gitmek

Kahve falında baska bir sehre gitmek konforundan da ödün vereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, sağlığından olacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baska bir sehre gitmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında baska bir sehre gitmek bir anda yokluğa düşüleceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baskasinin evine girmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su basan evi temizlemek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tıka basa yemek yaşam şartlarının düzeleceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında basini yaslamak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında baskasina hediye almak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, hayallerinin yıkılacağına inanılır.

Kahve falında baskalarinin kavga görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında baska birinin öldüğünü görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir