AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kertenkele görmek

Kahve falında beyaz kertenkele görmek

Kahve falında beyaz kertenkele görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kertenkele gördüyseniz:

  • Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanız ya da uzlaşmacı olmanız pek çok olayın su gibi ilerlemesini sağlayabilir.

Kahve falında beyaz kertenkele görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kertenkele öldürmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kertenkele sevmek kazancının helal para olacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavanda kertenkele görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kertenkele yakalamak kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kertenkele öldürmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dev kertenkele görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok iyi işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının evinde kertenkele görmek parasal durumun düzeltileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir