AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kertenkele öldürmek

Kahve falında büyük kertenkele öldürmek

Kahve falında büyük kertenkele öldürmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kişinin esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kertenkele öldürmek gördüyseniz:

  • Ekip halinde çalışmayı öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında büyük kertenkele öldürmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında büyük kertenkele görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük bir kertenkele görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulur.

Kahve falında evde büyük kertenkele görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil büyük kertenkele görmek kısmetlerinin artacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında çok büyük kertenkele görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil kertenkele görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kertenkele öldürmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir