AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının erkeklik organını görmek

Kahve falında başkasının erkeklik organını görmek

Kahve falında başkasının erkeklik organını görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sahip olduklarının eksileceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, hayallerinin söneceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının erkeklik organını gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, fırsatları görmeye çalışın.

Kahve falında erkeğin organını tutmak dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine delalettir.

Kahve falında başkasının erkeklik organını görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek organını kıllı görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına inanılır.

Kahve falında kopmuş erkek organı görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, başarılarının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek organı ellemek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek ve kadın organı görmek korkularından kurtulacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında erkek organına sahip olmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir