AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek ve kadın organı görmek

Kahve falında erkek ve kadın organı görmek

Kahve falında erkek ve kadın organı görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, fırsatların elden kaçacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, insanlardan uzaklaşacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek ve kadın organı gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle kutlama benzeri toplantılar söz konusu olabilir.

Kahve falında kadında erkek organı görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadında erkek organ görmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek kadın organı görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kadının erkek organı görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, gülen yüzünün de solacağına delalet eder.

Kahve falında kadının erkeklik organı görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, kazancında artış olacağına yorulur.

Kahve falında erkek ve kadın organı görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadında erkeklik organı görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadını erkek organıyla görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir