AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının eline kına yaktığını görmek

Kahve falında başkasının eline kına yaktığını görmek

Kahve falında başkasının eline kına yaktığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, rızkının artacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, ticaret hayatını ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının eline kına yaktığını gördüyseniz:

  • Maddi kazançlar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında ellerinin kınalı olduğunu görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerinde kına görmek örnek insan olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin elinde kına görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında ellerde kına görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elleri ayakları kınalı görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellere kına yakmak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir