AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol eline kına yakmak

Kahve falında sol eline kına yakmak

Kahve falında sol eline kına yakmak rahatının yerine geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sol eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda iyi düşünerek yapacağınız bir yatırım sonucunda yüklü miktarda para kazanabilirsiniz.

Kahve falında sol ele kına yakmak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol eline kına yakmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol elinde kına görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ellerime kına yakmak iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ eline kına yakmak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında sağ ele kına yakmak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına inanılır.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir