AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol ele kına yakmak

Kahve falında sol ele kına yakmak

Kahve falında sol ele kına yakmak hayırlı bir işe adım atılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sol ele kına yakmak gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları söz konusu olabilir.

Kahve falında sol eline kına yakmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, elde bulunan imkânların artacağına rivayet eder.

Kahve falında sol ele kına yakmak ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında sol elinde kına görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, şansın yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında birinin eline kına yakmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ellerine kına yakmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına yorulur.

Kahve falında gelinin eline kına yakmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında erkek eline kına yakmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak kalabalık günler geçirileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir