AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi eline kına yakmak

Kahve falında kendi eline kına yakmak

Kahve falında kendi eline kına yakmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, makbul olan şeylere, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kendi eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elle kına yakmak yeni denemelerde bulunacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ellerine kına yakmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının eline kına yakmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ eline kına yakmak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak evliyseniz eşle iyi geçime, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında ellere kına yakmak rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine işaret eder.

Kahve falında kına eline yakmak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir